Din sundhed er vores hjertesag

Om Mezina

MEZINA - EN AF DANMARKS STØRSTE LEVERANDØRER af kosttilskud og naturlægemidler

Vi er en af Danmarks største helsekostleverandører og har i over 40 år leveret kosttilskud og naturlægemidler til danskerne. Vi er stolte af at skabe produkter, der hjælper folk til en bedre sundhed og større livskvalitet. Vi har hovedkontor i Esbjerg og datterselskaber i Norge, Sverige, Finland og England.

Hos Mezina fremstiller vi de fleste produkter selv, men vi samarbejder også med en lille eksklusiv gruppe af udenlandske leverandører, der fremstiller helt unikke produkter – fx Salus Haus (flydende urte-eliksirer) og Nelson Bach (Rescue Remedy/Bachs Blomsterremedier).

Det allervigtigste for os er, at der er harmoni i den grundlæggende opfattelse af, hvad produkterne skal kunne og den kvalitet, de skal have. Og netop det kan vi sikre er tilfældet med alle vores produkter.

MEZINAS MÅLSÆTNING ER AT HAVE DE BEDSTE PRODUKTER INDENFOR:

Kosttilskud

Naturlægemidler

Mere end 40 års erfaring

Hos Mezina har vi mere end 70 topmotiverede og dybt engagerede medarbejdere, der udelukkende arbejder med udvikling, fremstilling, dokumentation, forskning, markedsføring og salg af helsekost, naturlægemidler og kosttilskud.

Alle arbejder ud fra Mezinas målsætning om kun at tilbyde markedets bedste produkter indenfor de områder, vi beskæftiger os med. Derfor forhandler vi både produkter i dag, som har været en del af vores sortiment siden 1983, samtidig med at vi har fingeren på pulsen og tilbyder produkter, der er nytænkende og alternative i branchen. Og vi mener selv, at det er en af de vigtigste forklaringer på, hvorfor vi klarer os så godt.

Har du spørgsmål omkring vores virksomhed og vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os via mail på: mail@mezina.com. Gennemsigtighed er alfa og omega for os i vores branche, så du skal endelig ikke holde dig tilbage med spørgsmål.

EKSKLUSSIVE LEVERANDØRER MED HELT UNIKKE PRODUKTER

Hos Mezina fremstiller vi de fleste produkter selv, men vi samarbejder også med en lille eksklusiv gruppe af udenlandske leverandører, der fremstiller helt unikke produkter
– fx SALUS Haus (flydende urte-eliksirer) og Nelson Bach (Rescue Remedy/Bachs Blomsterremedier).

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.