KONJAK – 180 TABLETTER

SLANKEPRODUKT TIL OVERVÆGTIGE VOKSNE

Har du brug for en hjælpende hånd under din slankekur? Konjak er et kosttilskud, som hjælper dig med at få succes med dit vægttab. Konjak-glucomannan bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost. Produktet indeholder også chrom, der medvirker til at bevare et normalt blodsukker.
Blodsukker
Mæthedsfornemmelse
Vægttab

299,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Konjak indeholder en naturlig kostfiber, der som det første nogensinde har fået EU ́s godkendelse for, at det virker som hjælp til vægttab. Kostfiberen hedder glucomannan, og det udvindes fra konjakplanten, der vokser i Asien. Glucomannan er et vandopløseligt fiber, der har den egenskab, at det kan optage sin egen vægt 2-300 gange. Når tabletterne opløses i maven, dannes en gelemasse, der fylder noget af mavesækken, så du hurtigere føler dig mæt. Når du anvender Konjak sammen med en energireduceret diæt, vil det øge dit samlede vægttab i forhold til diæt alene. På den måde hjælper Konjak dig med at bevare motivationen.

Under slankekuren
Det er vigtigt at spise regelmæssigt og huske mellemmåltiderne – især når man er på slankekur. Hellere 6 små måltider i løbet af dagen, end 3 store. Hvis du ikke spiser regelmæssigt, risikerer du, at dit blodsukkerniveau daler – og derved øges sandsynligheden for, at du får trang til at spise mere end du havde planlagt.

I Konjak er der tilsat chrom – der bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Konjak findes i pakninger med 180 tabletter til 1 måneds forbrug. I pakken finder du også en opbevaringsboks til de tabletter, du skal bruge, når du f. eks. er på job, samt en ”Kom godt i gang folder” med tips og gode råd til din slankekur.

Glucomannan bidrager til vægttab, når det indtages som del af en energireduceret kost
Effekten opnås ved dagligt indtag af 3 gram glucomannan (3 x 1g dagligt)
Drik altid rigelige mængder vand eller anden væske sammen med Konjak for at sikre at tabletterne når ned i mavesækken. Det er især vigtigt, hvis du lider af synkebesvær. Grunden til at vi opfordrer til forsigtighed er, at hvis produktet tages uden tilstrækkelig væske, kan stoffet udvide sig og blokere spise- eller luftrør.

Konjak indeholder også mineralet chrom, der bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

Konjak, kosttilskud 180 tabletter / 164 gram

Mezina varenummer: 2010

Indhold pr. dagsdosis (6 tabl.):
Glucomannan fiber fra Konjakrod: 3000 mg
Chrom: 120 µg – 300% RI*
* % af referenceindtag.

Ingredienser: 
Glucomannan (Konjakrod/Amorphophallus konjac K. Koch), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat, natriumbicarbonat, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), kartoffelstivelse, overfladebehandlingsmiddel: shellak, maltodextrin, majsstivelse, chrompicolinat.

Opbevaring: 
Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstillet for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis: 2 tabletter i forbindelse med hvert af dagens 3 hovedmåltider. 
For at opnå den ønskede effekt er det vigtigt at tabletterne synkes hele, sammen med 1-2 glas vand ca. 30 minutter før måltidet.

Drik altid rigelige mængder vand eller anden væske sammen med KONJAK for at sikre at tabletterne når ned i mavesækken. Det er især vigtigt, hvis du lider af synkebesvær. Grunden til at vi opfordrer til forsigtighed er at hvis produktet tages uden tilstrækkelig væske kan stoffet udvide sig og blokere spise- eller luftrør.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en sund livsstil.

Konjak_180tabl_WEB_2000x2000px_020222_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Konjak
Konjak, der indeholder glucomannan, er et kosttilskud, som hjælper dig med at få succes med dit vægttab. Tilsat chrom, der medvirker til at bevare et normalt blodsukker. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Konjak
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.