Billeddatabase

Her i vores billeddatabase kan du finde og downloade Mezinas packshots, livsstilsbilleder, logo, SoMe-materiale samt content og pressemateriale. Og har du lyst til at dele vores materiale på sociale medier, vil vi blive glade, hvis du vil bruge vores hashtags #mezina, #salus eller #bach, alt efter hvilket brand, du deler. Husk også meget gerne at linke til vores hjemmeside, når du alligevel er i gang.

Finder du ikke det, du skal bruge her på siden, eller har du nogle spørgsmål til billeddatabasen, er du velkommen til at skrive til vores mail mail@mezina.dk.

Mezina

Billeddatabase 2022

Mezina er en 100% danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største helsekostleverandører og har i over 30 år leveret helsekost, kosttilskud og naturlægemidler til danskerne. Vi er stolte af at skabe produkter, der hjælper folk til en bedre sundhed og større livskvalitet. Vi har hovedkontor i Esbjerg og datterselskaber i Norge, Sverige, Finland og England.

Her kan du finde billedmateriale, tekster og logo til brug på hjemmeside og SoMe kanaler.

Bach

Billeddatabase 2022

Dr. Edward Bach udviklede i 1930’erne en homøopatisk behandlingsform ud fra den ideologi, at det sunde helbred starter med en følelsesmæssig balance. Bach udviklede nemlig 38 blomsterremedier fra vildvoksende blomster og planter fra sin egen have i Mount Wernon. Alle 38 blomsterremedier har hver deres fokuspunkt og unikke egenskaber.

Her kan du finde billedmateriale, tekster og logo til brug på hjemmeside og SoMe kanaler.

Salus haus

Billeddatabase 2022

Salus Haus er en virksomhed, der udvikler kosttilskud og kvalitetsprodukter til hele familien.
Salus Haus er noget helt særligt grundet deres rene, naturlige ingredienser kombineret med vitaminer og mineraler og deres historie strækker sig tilbage til 1916 hvor virksomheden blev grundlagt af
Dr. Otto Greither.

Her kan du finde billedmateriale, tekster og logo til brug på hjemmeside og SoMe kanaler.

Del med os

Vi elsker når I vil bruge vores materiale, og vi vil forfærdelig gerne følge med. Så send gerne links til din eksponering af Mezina til mail@mezina.com. På den måde kan vi se, hvordan Mezinas designfilosofi manifesteres igennem dine kanaler. 

Hvis du bruger billederne på sociale medier, så tag meget gerne #mezina og evt også produktnavn – ex #Freeflex

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail@mezina.com

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.