Collagen Pure Skincare – 150 g

VELDOKUMENTERET KOLLAGENPULVER I HØJESTE KVALITET

Collagen Pure Skincare er et veldokumenteret kollagenpulver i højeste kvalitet. Collagen Pure Skincare er et smagsneutralt, letopløseligt pulver der let kan blandes i al mad og drikke, og er velegnet til alle der ønsker en smuk, glat og elastisk hud.

Kollagenpulveret i Collagen Pure Skincare har i solide studier vist sig at have følgende dokumenterede effekt:

  • Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden
  • Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og fine linjer
  • Bidrager til at reducere appelsinhud

Produktet indeholder udelukkende rent, hydrolyseret kollagen fra VERISOL® Collagen Pure Skincare består af 60 dagsdoser á 2.5 gram kollagenhydrolysat i pulverform.

Glattere hud og færre rynker
Reducerer appelsinhud
Øget spændstighed og elasticitet

299,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Hvorfor mister vi kollagen i huden?

Den naturlige kollagenproduktion i kroppen bliver svækket efter 35-års alderen, og vi begynder så småt at få fine linjer og rynker i ansigtet. Det er en naturlig proces, som rammer alle. Dog har solide studier vist at et dagligt tilskud af kollagen i pulverform (kollagenpeptider) kan reducere rynkedybden ved bl.a. øjnene med op til 20,1 procent samt reducere appelsinhud med 11.1% i løbet af få uger.

Med Collagen Pure Skincare, som udelukkende består af rent, hydrolyseret kollagen fra VERISOL® kan du derfor give din krop et tilskud, som bidrager til at holde din hud mere ungdommelig og frisk.

Virker Collagen Pure Skincare på rynker og fine linjer? 

Ved at tilføre kroppen specifikke hydrolyserede kollagenpeptider, som netop er i Collagen pure Skincare, kan man både reducere, samt forhindre dannelsen af rynker og fine linjer. Denne effekt gælder også linjer under øjnene, hvor solide studier viser at man kan reducere rynkedybden ved øjnene med op til 20% efter 8 ugers brug.

Hjælper det på appelsinhud? 

Collagen Pure Skincare virker over hele kroppen – ikke kun i ansigtet. Kollagenniveauet i vores krop har faktisk en rigtig stor og afgørende betydning for hvor glat og hvor stram vores hud kan blive ved med at holde sig som årene går. Kollagen udgør nemlig en stor del af bindevævet i kroppen og er dermed en vigtig faktor til at styrke hudens struktur og tæthed. Kollagenet i Collagen Pure Skincare har i nøje gennemførte studier vist sig at kunne reducere mængden af appelsinhud markant, i løbet af kun seks måneder.

Er effekten af kollagen bevist?

Der er lavet flere undersøgelser om oral indtagelse af de kollagenpeptider der anvendes i Collagen Pure Skincare fra Mezina. Undersøgelserne er udført af det tyske selskab Gelita AG i 2014, hvor studieresultaterne, på oralt indtag af anti-age kollagen-peptider med varemærket VERISOL® (som netop er i Collagen Pure Skincare), kunne fastslå at resultaterne på rynker og appelsinhud var overraskende gode.
Resultaterne bekræfter i høj grad, at indtagelsen af kollagenpulveret har en reel og understøttende virkning – kan både komme uønskede aldringstegn i huden i forkøbet og reparere de tegn, der allerede er at se.

Collagen Pure Skincare – 150 g

Mezina varenummer 3005

Indhold pr. dagsdosis:
2,5 gram VERISOL® kollagen peptider.

Ingredienser:
Kollagenhydrolysat fra kvæg/storfe.

Opbevaring:
Opbevares ved stuetemperatur, tørt og beskyttet mod lys. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstillet for:
Mezina A/S ∙ Energivej 4 ∙ DK-6700 Esbjerg  

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11 

Anbefalet dagsdosis: 2,5 gram
Blandes i hvilken som helst kold eller varm drik. F.eks. kaffe, vand eller juice.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en varieret kost og en sund livsstil.

Studierne: Dokumenteret virkning og overraskende resultater

Der er lavet flere undersøgelser om oral indtagelse af de kollagenpeptider der anvendes i Collagen Pure Skincare fra Mezina.  
Undersøgelserne er udført af det tyske selskab Gelita AG (Eberbach, Germany) i 2014, hvor studieresultaterne, på oralt indtag af anti-age kollagen-peptider med varemærket VERISOL®, kunne fastslå at resultaterne på rynker og appelsinhud var overraskende gode. 
Resultaterne bekræfter i høj grad, at indtagelsen af kollagenpulveret har en reel og understøttet virkning – både en forebyggende og en reparerende effekt på uønskede aldringstegn i huden.

Undersøgelserne blev udført som dobbeltblindede og placebo-kontrollerede studier. Dette betyder, at de kvindelige testpersoner, tilfældigt blev placeret i to grupper, hvor den ene fik det aktive stof, mens den anden gruppe fik et placeboprodukt.

Testresultaterne
Testpersonerne skulle gennem en given periode indtage 2,5 g pulver. Hverken deltagerne i studierne, eller dem der udførte målingerne, vidste, hvem der fik VERISOL® kollagen pulver og hvem der fik et placebo produkt.

Reduktion i rynkedybde på op til 20,1%
Huden blev målt på i alt 114 testpersoner (i en alder fra 45 til 65 år) umiddelbart før påbegyndelse, igen efter 4 og 8 uger med dagligt produktindtag og sluttelig 4 uger efter den sidste indtagelse. Efter 4 uger viste gruppen, der havde indtaget VERISOL®, en markant reduktion i rynkedybden omkring øjnene med mere end 7,2% i gennemsnit, sammenlignet med placebogruppen. Efter 8 uger blev der målt en reduktion på 20,1% i gennemsnit. Den maksimale reduktion blev målt til hele 49,9%.

Kilde: View the study on our collagen peptides’ effect on wrinkles by E. Proksch, M. Schunck,  V. Zague, D. Segger, J. Degwert and S. Oesser in Skin Pharmacol Physiol (2014;27(3):113-9).

Reduktion af appelsinhud på 11,1%
Cellulite er et komplekst problem, der rammer ca. 85 % af kvinder over 20 år. Det forekommer hovedsageligt på lår, balder og mave. I alt 105 kvindelige testpersoner fra 25-55 år, med cellulite på lårene blev inkluderet i denne undersøgelse og randomiseret til behandling.
Efter 3 måneder kunne der konkluderes at graden af appelsinhud blev reduceret. Dette bemærkelsesværdige fald fortsatte yderligere de efterfølgende 3 måneder. Der blev derfor påvist en klar forbedring i hudens ”bølger” og tekstur på lårene på 11.1% sammenlignet med placebogruppen. Derudover blev spændstigheden i huden også markant forøget.

Kilde: View the study on our collagen peptides’ effect on cellulite by M. Schunck, V. Zague, S. Oesserand E. Proksch. J in Med Food (2015; 18(12):1340-8).  

Øget elasticitet i huden
I dette studie deltog 69 kvinder i alderen 35-55 år. Alle fik målt hudens elasticitet umiddelbart før påbegyndelse, igen efter 4 og 8 uger med dagligt produktindtag, og sluttelig 4 uger efter den sidste indtagelse.
Studiet viste en markant forbedring i hudens elasticitet på gennemsnit 7 % for gruppen som indtog Verisol® kollagen, målt op mod placebo-gruppen.
Hos nogle kvinder kunne der observeres en maksimal stigning i hudens elasticitet på op til 30 % efter 8-uger.

Kilde: View the study on our collagen peptides’ effect on skin elasticity by E. Proksch, D. Segger,  J. Degwert, M. Schunck, V. Zague and S. Oesser in Skin Pharmacol  Physiol (2014;27(1):47-55).

Collagen_Pure_skincare_WEB_2000x2000px_230622_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Collagen Pure Skincare
Collagen Pure Skincare er et veldokumenteret kollagenpulver i højeste kvalitet. Velegnet til alle der ønsker en smuk, glat og elastisk hud. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Collagenpureskincare
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.