ÈNAXIN+ TOTAL – 90 TABLETTER

TABLETTER MED INGREDIENSER DER MODVIRKER STRESS

74 procent af danskerne oplever stress i forskellig grad*. Ved at sætte ind med korrekt stresshåndtering kan man minimere stressens indvirkning. I denne periode kan det være en fordel af supplere med planterne i kosttilskuddet Ènaxin+ Total. Tabletterne indeholder bl.a. ekstrakter af russisk rod og schizandra der på hver sin måde kan hjælpe kroppen med at tilpasse sig stress, samt 14 vitaminer og mineraler, bl.a. vitamin B12 der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
Afhjælper stress
Energi
Fysisk og mentalt overskud

209,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Ènaxin+ og stress

En ny nordisk *befolkningsundersøgelsesom Kantar Gallup har foretaget for If Forsikring, viser, at 74 procent af danskerne oplever stress i forskellig grad. Det er både privatlivet og arbejdslivet, der medvirker til negativ stress. Hos hver tredje har stressperioden varet over et halvt år. I denne periode kan det være en fordel af supplere med kosttilskuddet Ènaxin+ Total som indeholder ingredienser**, der modvirker stress og generelt styrker kroppen.

Hvad indeholder Ènaxin+ Total?

I Enaxin+ – serien fås både som flydende tonikum og som tabletter med og uden vitaminer og mineraler. Alle varianter indeholder planter som har vist sig at øge kroppens robusthed og evne til at håndtere stress. Man anvender af og til fællesbetegnelsen ”adaptogener” om disse planter – afledt af ordet ”adapt” – altså hjælp til at tilpasse sig forskellige ydre belastninger – herunder stress.
Alle varianter af Enaxin+-serien indeholder bl.a. ekstrakter af russisk rod, schizandrabær og matéblade der på hver sin måde kan hjælpe kroppen:

  • Russisk rod: Bidrager til normalt blodkredsløb som påvirker hjernens ydeevne og derigennem bidrager til optimal mental og kognitiv funktion eller sagt på en anden måde: bidrager til mere mental og fysisk energi. Russisk rod er et tonikum, der støtter de mentale og fysiske evner i situationer hvor man er udmattet og træt og bidrager til at komme på fode igen – f.eks. under rekonvalescens.
  • Schizandrabær: Schizandra bidrager til at man kan tilpasse sig stress – dvs. bedre klare stressende situationer. Schizandra bidrager til den fysiske og mentale modstandskraft især når humøret er under pres.
  • Matéblade: Maté blade virker generelt opkvikkende ved træthed og stress samt ved psykisk og mental overbelastning. Disse grønne blade bidrager også til øget modstandsevne mod mentalt og fysisk træthed og som prikken over i ét kan maté virke generelt opkvikkende i perioder med overarbejde og svaghed.

Udover schizandra, russisk rod og maté indeholder Ènaxin+ Total også 14 vitaminer og mineraler, og kan derfor med fordel erstatte den daglige multivitamin- og mineraltablet. Tager man allerede en multivitamin- og mineraltablet kan man med i stedet vælge Enaxin+ tabletterne som, udover urterne, kun indeholder Vitamin B12.

Hvordan virker planterne i Ènaxin+ Total?

Som nævnt under de enkelte ingredienser kan de hjælpe kroppen at tilpasse sig i belastende situationer – stress. Enaxin+ Total, der indeholder disse planter, er dermed alsidigt og kan bruges både ved fysiske udfordringer og mentale udfordringer, f.eks. ved en eksamen, så er det mentalt, at man mærker effekten. Ved fysiske præstationer kan udholdenheden forbedres. Man præsterer bedre, uanset hvad udfordringen er.

Virkningen af planterne kan både på kort sigt øge de mentale præstationer og på længere sigt fremme velbefindendet. De kan bruges ved stress og anvendes ”her-og-nu” hvis man har brug for mental eller fysisk energi og eks. skal præstere noget ekstra i fbm. sport, jobsamtale, køreprøve, eksamen m.v.

Hvordan bruges Ènaxin+ Total?

Dagsdosis er 2 tabletter. Tabletterne synkes hele, sammen med et glas vand.
Opbevaring: Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Hvem kan anvende Ènaxin+ Total?

Enaxin+ Total anbefales til voksne.
Alle, som skal præstere noget ekstra: Sportsligt, jobsamtale, køreprøve, eksamen m.v.
Alle som har brug for (ekstra) energi til at klare hverdagen: Børnefamilien, stresset job, stor ekstra belastning.

Ved kronisk stress anbefales det naturligvis at sætte fingeren på de stressende omstændigheder og – om muligt – ændre på dem. Planterne i Enaxin+Total kan være en hjælp i en periode hvor man kæmper med stressende forhold.

OBS: Ved brug af kosttilskud med planter sammen med receptpligtig medicin – f.eks. immunsupprimerende behandling – anbefales at være opmærksomme på evt. påvirkning af behandlingen. Tal med lægen i tvivlstilfælde.

Nyt design og emballage

Ènaxin+ serien har fået nyt flot design, som både bærer præg af Ènaxins gamle identitet, men også Mezinas identitet for at skabe genkendelighed ude i butikkerne på tværs af Mezinas produkter. Emballagen er skiftet ud fra aluminium til en mere miljøvenlig rPet emballage.

Ènaxin+ fås også som mixtur og som almindelige tabletter:

Ènaxin+ mixtur: En velsmagende mixtur der indeholder de samme urter som Ènaxin+ Total: Schizandra, russisk rod og maté. Mixturen er også tilsat vitamin B12 som bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og er hurtigere optagelig sammenlignet med tabletterne – for en her-og-nu effekt.
Vejl. Udsalgspris: 400 ml kr. 199,95.

Ènaxin+ Tabletter: Indeholder de samme aktive ingredienser som mixturen bare i tabletform. Ènaxin+ Tabletterne er optimale at tage,hvis du i forvejen tager en daglig multivitamin- og mineraltablet som du er glad for.
Vejl. Udsalgspris: 90 tabletter kr. 199,95.

Ènaxin+ Total tabletter, kosttilskud – 90 stk. / 72 gram

Mezina varenummer: 617

Indhold pr. dagsdosis: (2 tabletter)
Ekstrakt af:
Maté blad: 200 mg
Russisk rod: 100 mg
Schisandra bær: 77 mg

Næringsstoffer:
Vitamin A: 600 µg RE - 75 %  RI*
Vitamin B1: 1,1 mg - 100 %  RI*
Vitamin B2: 1,4 mg - 100 %  RI*
Vitamin B6: 1,4 mg - 100 %  RI*
Vitamin B12: 2,5 µg - 100 % RI*
Folsyre: 200 µg - 100 %  RI*
Niacin: 16 mg NE - 100 % RI*
Pantothensyre: 6 mg - 100 % RI*
Biotin: 50 µg - 100 % RI*
Vitamin C: 80 mg - 100 %  RI*
Vitamin D: 10 µg - 200 %  RI*
Zink: 8 mg - 80 %  RI*
Chrom: 40 µg - 100 %  RI*
Selen: 55 µg - 100 % RI*

*% af referenceindtag

Ingredienser:
Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, natriumbicarbonat, magnesiumsalte af fedtsyrer og siliciumdioxid), ekstrakter af: Maté (Ilex paraguariensis A.St.-Hil) og Russisk rod (Eleutherococcus senticosus (Rupr. & Maxin.) Maxim.), L-ascorbinsyre, ekstrakt af Schisandra (Schisandra chinensis (Turz.)Baill), selenberiget gær, zinksulfat, nikotinamid, retinylacetat, overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), calcium-D-pantothenat, cholecalciferol, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, fugtighedsbevarende middel (glycerol), thiaminmononitrat, cyanocobalamin, pteroylmonoglutaminsyre, chrom(III)klorid, D-biotin.

Opbevaring:
Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstillet for:
Mezina A/S ∙ Energivej 4 ∙ DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis (voksne): 2 tabletter
Tabletterne synkes hele, sammen med et glas vand.

Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en varieret kost og en sund livsstil.

Enaxin+ Total anbefales til voksne.
Alle, som skal præstere noget ekstra: Sportsligt, jobsamtale, køreprøve, eksamen m.v.
Alle som har brug for (ekstra) energi til at klare hverdagen: Børnefamilien, stresset job, stor ekstra belastning.

Ved kronisk stress anbefales det naturligvis at sætte fingeren på de stressende omstændigheder og – om muligt – ændre på dem. Planterne i Enaxin+Total kan være en hjælp i en periode hvor man kæmper med stressende forhold.

OBS: Ved brug af kosttilskud med planter sammen med receptpligtig medicin – f.eks. immunsupprimerende behandling – anbefales at være opmærksomme på evt. påvirkning af behandlingen. Tal med lægen i tvivlstilfælde.

Bør ikke anvendes af organtransplanterede.

Enaxin Plus serie 2024
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Ènaxin+ Serien
Ènaxin+ Serien er en serie af kosttilskud med velkendte adaptogene urter i kombination med B12 vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Ènaxinplus
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.