Bliv forhandler

Vil du være forhandler af Mezinas produkter?

Vi hos Mezina er glade for, at du er interesseret i at blive forhandler af vores produkter. Vi er nemlig hele tiden på udkig efter nye samarbejdspartnere, der kan blive forhandlere af Mezinas udvalg af helsekost, kosttilskud og naturlægemidler. Det er uanset, om du er interesseret i Mezina som brand eller gennem private label eller white label.

Udfyld vores formular med dine forretningsoplysninger, og så vil vi efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt. Du har også mulighed for at skrive til vores mail: mail@mezina.dk.

Besøg vores univers for

B2B FORHANDLERE

Hos Mezina har vi en ekstraordinær viden om, hvilke råvarer der kan bidrage til et bedre liv og en større livskvalitet. Vi har et effektivt setup af nye produktudviklinger, en fleksibel, hurtig og justerbar drift, ligesom vi har vores egne strenge kvalitetsprocedurer i forbindelse med produktionsindkøb. Gennem vores brede, internationale netværk henter vi vores råvarer internationalt, ligesom vi har personlig kontakt til grossister og detailhandlere primært i det nordiske marked.

Vi tilbyder jer som virksomhed at skille jer ud i branchen gennem vores private label, så I også kan tilbyde helsekost og kosttilskud til jeres kunder. Undervejs i processen bidrager vi med sparring og hjælp til alt fra konceptudvikling, grafisk emballagedesign til udvælgelse af unikke ingredienser og formuleringer. Det er helt op til jer at vurdere, hvor I har særlig brug for rådgivning og sparring med jeres private label. En ting er dog sikkert, og det er, at jeres private label-produkter gennem Mezina er danskudviklede og har bæredygtigt emballage i form af enten bioplast og rPET-emballage.

I vores billededatabase kan du finde lækkert materiale til brug på web og diverse Sociale medier

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.