CHELLO CLASSIC – 60 TABLETTER

TIL KVINDER I OVERGANGSALDEREN - VITAMIN B6 BIDRAGER TIL AT REGULERE HORMONAKTIVITETEN

Chello Classic er udviklet specielt til modne kvinder og indeholder foruden Dong Quai / kinesisk kvan også salvie, røllike og mælkebøtte. Salvie er kendt for at nedsætte forekomsten af svedtendens, hedeture og andre gener, som ofte indtræffer i forbindelse med overgangsalderen. Chello Classic indeholder Vitamin B6 som bidrager til at regulere hormonaktiviteten og mindsker træthed og udmattelse. Produktet er fremstillet uden animalske ingredienser.
Afhjælper svedtendens
Overgangsalder
Reducer gener

209,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Op mod 80% af alle kvinder oplever gener i form af hedeture, nattesved samt træthed i forbindelse med klimakteriet / overgangsalderen.

Chello Classic er et kosttilskud med urten Dong Quai, også kaldet kinesisk kvan – med kælenavnet “kvindens ginseng”. Don Quai eller kinesisk kvan har været dyrket i tusindvis af år og er et kendt naturmiddel hos kvinder i Østen. De egenskaber, planten er bedst kendt for, er at virke generelt opkvikkende både fysisk og mentalt, så man bedre kan klare dagligdagens udfordringer.

Kinesisk kvan er også med til at vedligeholde normale urinveje hos kvinder. Mælkebøtte og røllike er ligeledes med til at støtte nyrernes og urinvejenes normale funktion – en velkommen ting i en tid med forandringer i kroppen.

Chello Classic indeholder også salvie, som kan nedsætte forekomsten af svedtendens, som for de fleste er det mest generende i forbindelse med overgangsalderen. Derudover indeholder Chello Classic vitamin B6, som bidrager til regulering af hormonaktiviteten og mindsker træthed og udmattelse.

Se også vores produkt Chello Forte – udviklet med særlig fokus på af afhjælpe hede- og svedeture hos kvinder i overgangsalderen/klimakteriet.

Chello Classic, kosttilskud – urtetabletter 60 tabletter / 42 gram

Mezina varenummer: 5100

Indhold pr. dagsdosis: (1 tabl. / 2 tabl.)
Kinesisk kvanrod 300 / 600 mg ekstrakt – svarende til ca. 3000 / 6000 mg
Røllike blad/blomst 50 / 100 mg ekstrakt – svarende til ca. 200 / 400 mg
Mælkebøtte rod 50 / 100 mg ekstrakt – svarende til ca. 200 / 400 mg
Salvieblad 100 / 200 mg ekstrakt – svarende til ca. 450 mg / 900 mg

Næringsstoffer: 
Vitamin B6 1,4 mg (100%*) / 2,8 mg (200%*)
*% af referenceindtag

Ingredienser:
Ekstrakt af kinesisk kvan (Angelica sinensis (Oliv.) Diels), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), ekstrakt af salvie (Salvia officinalis L) ekstrakt af røllike (Achillea millefolium L.), ekstrakt af mælkebøtte (Taraxacum officinale (L) Weber ex F.H. Wigg), pyridoxinhydrochlorid, overfladebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose og fugtighedsbevarende middel: glycerol (vegetabilsk).

Opbevares utilgængeligt for små børn. 

Chello indeholder planteekstrakter, så farveforskelle på tabletterne kan forekomme.

Fremstillet for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis:
1-2 tabletter. Indtages sammen med et glas vand.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler sund livsstil.

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.