BACH® RESCUE® SPRAY – 20 ML

NØDHJÆLPSREMEDIE I PRAKTISK SPRAYFLASKE

Prøv Bach® RESCUE® Remedy Spray. Sprayen er diskret at have med i tasken, for hurtig og nem anvendelse. Bach RESCUE® Remedy indeholder 5 udvalgte Originale Bach Blomsterremedier og vil i fremtiden ikke indeholde alkohol, men i stedet glycerol. Det har ingen indflydelse på remediernes kvalitet at vi skifter til alkoholfri.
Anvendes her og nu
Praktisk at have med

239,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Bach® RESCUE® Spray er en del af RESCUE® serien fra Originale Bach® Blomsterremedier.

Original RESCUE®, er den mest populære af Bach® remedierne, men i virkeligheden er RESCUE® ikke et enkelt remedie. Men i stedet en kombination af forskellige Bach® Blomsterremedier. RESCUE® serien indeholder 5 af de 38 remedier: Kæmpe-Balsamin, Kost-Fuglemælk, Mirabel, Almindelig Soløje og Almindelig skovranke.

RESCUE® Remedy Spray er udviklet så den er nem og praktisk at anvende, uanset om du er hjemme, på farten eller på kontoret. Sprayes ganske enkelt på tungen.

Sprayen kan bruges af mennesker i alle aldre – også børn og kan bruge den.

I serien findes også Bach® Rescue® dråber samt Bach® Rescue® Night Spray med blomstermediet Hestekastanje.

Husk altid at Bach-signaturen (logoet) sikre dig de Originale Bach Blomsterremedier. Det betyder at blomsteressenserne der bruges til disse remedier, kommer fra Edward Bachs oprindelige haver i England, og bruges stadig i dag i deres oprindelige form som de originale Bach®-blomster. Sådan har det været siden 1930erne hvor Edward Bach udviklede de 38 blomsterremedier.

Bach® RESCUE® Spray, 20 ml

Mezina varenummer: 3004987

Ingredienser: Konsistensmiddel (glycerol), vand, blomsteressenser (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum). (1/500).

Fremstillet i England for: Nelsons GmbH, Heegbarg 2, 22391 Hamburg, Tyskland

Distribution: Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Dosis: 2 pust direkte på tungen. Op til 6 gange dagligt.

Bach_Rescue_Spray_20ml_WEB_2000x2000px_270623_2
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
BACH® RESCUE® SPRAY
Bach Rescue Spray fås med 20 ml. Spray er udviklet, så den er nem og praktisk at anvende uanset, om du er hjemme, på farten eller på kontoret. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Rescuespray
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.