Ansvarlighed

Ansvarlighed er bæredygtighed

Hos Mezina tager vi ansvar, når det gælder bæredygtighed. Og det er ikke bare noget, vi siger. Vi tror nemlig på, at enhver virksomhed har et ansvar for at tænke bæredygtighed ind i alle aspekter – også i dagligdagen. Helt grundlæggende for at sætte det mindst mulige aftryk på miljøet. Men vi ved også, at det er en opgave, der tager tid, og som ikke bare lykkedes med et fingerknips.

Det at tage et bæredygtigt ansvar skal starte et sted, og derfor har vi hos Mezina valgt at arbejde aktivt med bæredygtighed på tre væsentlige områder: bæredygtig emballage, naturlige ingredienser og danskudviklede produkter. Alt det kan du læse meget mere om nedenfor.

Udover at arbejde med bæredygtighed på de tre områder, arbejder vi hos Mezina også kontinuerligt på at mindske el-, varme- og vandforbruget på vores faciliteter. Sidst, men bestemt ikke mindst, bærer flere af vores Mezina-produkter desuden logoet ”I’m Green”, da emballagen er 100 % genanvendelig og lavet af sukkerrør. Det bæredygtige ansvar skal starte et sted, og med ovenstående gør vi vores for at sætte et positivt aftryk på vores planet.

Bæredygtig emballage

I dag er fokusset på bæredygtighed og genanvendelse stort, og mange forbrugere leder efter alternativer til plast. Hos Mezina har vi stort fokus på bæredygtighed og tror på, at rPET-emballage og bioplast er de bedste alternativer for at kunne tage ansvar. Bioplast er nemlig et plastmateriale, der er baseret på biomasse frem for fossile ressourcer som fx olie og naturgas, mens rPET er produceret af genanvendt plastik og kan genanvendes igen og igen. Hos Mezina introducerer vi løbende biobaseret samt genanvendt emballage fra ressourcer, der kan vokse på marken og fornys år efter år – naturligvis indkøbt fra bæredygtige kilder.

Danskudviklede produkter

Hos Mezina finder vi inspiration i naturen, som er fuld af magi. Af den grund har vi et grundlæggende mål om, at der er harmoni i opfattelsen af, hvad produkter i vores branche skal kunne og den kvalitet, de skal have. Hos Mezina køber vi råvarer fra producenter, der har vist deres vilje og evne til at leve op til alle danske lovkrav om kvalitet og renhed. Producenter, som tager ansvar hele vejen igennem. Desuden fremstiller vi de fleste af vores produkter selv under farmaceutisk kontrol i Danmark. Det giver os en tryghed i, at vi ved, at produkterne produceres under ordentlige forhold for bl.a. de ansatte.

Naturlige ingredienser

Siden 1983 har vi hos Mezina arbejdet ud fra målsætningen om at tilbyde markedets bedste produkter. Produkter, som er udviklet med respekt for de traditionelle metoder med brugen af planteingredienser, men altid med et klart syn på videnskabelige indsigter og trends. Faktisk har vi altid benyttet naturlige ingredienser i vores produkter. Desuden fører vi en streng kontrol over, at de råvarer, vi bruger i vores egenproduktion, og de produkter, vi udvælger blandt andre leverandører, er af høj kvalitet. Derfor samarbejder vi udelukkende med producenter, som prioriterer netop topkvalitet. 

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.