URIZAL ONE – 90 TABLETTER

INGEFÆR- OG BOGHVEDEEKSTRAKT - EKSTRA STÆRK

Urizal One er et ekstra stærkt ingefærprodukt med boghvedeekstrakt. Ingefær er kendt for have en fordøjelsesfremmende effekt. Ingefær har endvidere en positiv indflydelse på kroppen, bl.a. leddenes fleksibilitet. Produktet er fremstillet uden animalske ingredienser.
1 tablet daglig
Fordøjelse
Sunde led

269,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Urizal One er den ekstra stærke variant i Urizal serien. Produktet indeholder standardiseret ingefærekstrakt med et højt indhold af aktive stoffer, så dagsdosis er kun 1-2 tabletter dagligt.

Ingefær har været anvendt som krydderi igennem årtusinder – især i Østen. Udover anvendelsen som krydderi har ingefær igennem tiderne også været anvendt pga. de gavnlige virkninger, det har i kroppen.

Ingefær er mest kendt for den fordøjelsesfremmende effekt, som skyldes, at det indeholder stoffer, der stimulerer muskulaturen i tarmen. Men det var faktisk to forskere på Odense Universitet, der tilbage i slutningen af 80’erne var med til at afsløre, hvordan ingefær påvirker visse dele af immunforsvarets funktioner og derigennem kan have en positiv effekt på bl.a. leddenes funktion – f.eks. fremmer bevægeligheden i leddene.

Prøv også Urizal Flex, med 250 mg tørret, pulveriseret ingefærrod pr. tablet kombineret boghvedeekstrakt. Urizal Flex kan doseres fleksibelt efter behov.

Urizal ONE, kosttilskud 90 tabletter / 100 gram

Mezina varenummer: 242

Indhold pr. dagsdosis (1 tabl/2 tabl):
Ingefær ekstrakt: 69 mg/138 mg
Boghvede ekstrakt: 25 mg/50 mg

Ingredienser:
Fyldemidler (dicalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, talkum og siliciumdioxid), majsstivelse, ingefærekstrakt (Zingiber officinale, Roscoe), boghvedeekstrakt (Fagopyrum esculentum, Moench), Overfladebehandlingsmidler (sakkarose og hydroxypropylmethylcellulose), og fugtighedsbevarende middel (glycerol).

Opbevaring: 
Opbevares ved stuetemperatur, tørt og beskyttet mod lys. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Urizal One indeholder planteekstrakter, så farveforskelle på tabletterne kan forekomme.

Fremstillet for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis: 1 dagligt (ved behov 2 tabletter dagligt). 
Tabletterne synkes hele, sammen med et glas vand.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en sund livsstil.

Anbefales til voksne.

Urizal_Serie_WEB_2000x2000px_200922_NYHED_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Urizal Flex & One
Urizal flex og Urizal One er unikke sammensatte kosttilskud med ingefær og boghvedeekstrakt.​​​​ Ingefær er kendt for have en fordøjelsesfremmende effekt. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Urizal
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.