Kvalitet bygget på 160 års erfaring

Om Bach

Det Nye Bach

Der sker nye spændende ændringer på Bach® Remedierne. Bach® blomsterremedier og Bach® Rescue® Remedy vil i fremtiden ikke indeholde alkohol, men glycerin. 

Helt pæcis betyder det at: 
De nye produkter er uden alkohol.
Bach® blomsterremedier vil indeholde 10 ml i stedet for 20 ml.
Bach® blomsterremedier kommer i nyt lækkert design med friske farver.
Forbrugeren kan uden problemer blande de nye dråber uden alkohol med de gamle, der indeholder alkohol.

Susanne Løfgreen bakker op om de nye Bach produkter og vil være en del af lanceringen i 2023.
”Dette skifte vil ikke have nogen indflydelse på remediernes effektivitet eller virkning” fortæller Susanne i videoen, som du kan se til højre.  

Vildvoksende blomster og planter

Dr. Edward Bach udviklede i 1930’erne en homøopatisk behandlingsform ud fra den ideologi, at det sunde helbred starter med en følelsesmæssig balance. Bach udviklede nemlig 38 blomsterremedier fra vildvoksende blomster og planter fra sin egen have i Mount Wernon. Alle 38 blomsterremedier har hver deres fokuspunkt og unikke egenskaber. Det gør, at blomsterremedierne kan blandes og sammensættes på vidt forskellige måder, så de passer til ethvert behov.

Tilbage i 1930’erne fandt Bach dog under udviklingen ud af, at han ikke kunne producere sine blomsterremedier selv. Derfor henvendte han sig til Nelsons, som havde erfaring med salg og samtidig kunne stå for produktionen af blomsterremedierne. Nelsons er et britisk selskab, der har speciale i alternativ medicin, og de åbnede deres første homøopatiske apotek helt tilbage i 1860. I dag er Nelsons et af Storbritanniens førende producenter af homøopatiske midler, ligesom de er et af Europas ældst etablerede. Lige siden at Bach tog kontakt til Nelsons, har de solgt Bachs blomsterremedier verden over.

EKSKLUSSIVE LEVERANDØRER MED HELT UNIKKE PRODUKTER

Hos Mezina fremstiller vi de fleste produkter selv, men vi samarbejder også med en lille eksklusiv gruppe af udenlandske leverandører, der fremstiller helt unikke produkter – fx  Nelson Bach (Rescue Remedy/Bachs Blomsterremedier).

Over 160 års erfaring

Blomsterremedierne kan bruges af hele familien. Originale Bach-blomsterremedier er desuden det eneste brand, som kommer fra Dr. Edward Bachs haver i Mount Wernon. Så vil du være sikker på at få de originale remedier, når du køber blomsterremedier, skal du altid se efter Bach-signaturen. Med de originale Bach-blomsterremedier får du altså kvalitet bygget på over 160 års erfaring.

Udover Bachs originale blomsterremedier har Bach også udviklet det originale nødhjælpsremedie Bach Rescue, der er en kombination af 5 af de 38 originale blomsterremedier. Rescue-serien bliver anvendt af folk fra hele verden i tilfælde af udfordringer i hverdagen.

Enkeltremedierne

Bach rescue remedy

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.