FREE FLEX GEL – 100 ML

VED ØMHED I LED OG MUSKLER

Kender du til at døje med led- og muskelgener? Så prøv Free Flex Gel ved ømhed i led og muskler. Kølende gel der lindrer i dybden. Unik kombination af eucalyptus, menthol og ingefær. Smøres direkte på det ømme område ca. tre gange om dagen.
Der er desværre uvis leveringsdato på Free Flex Gel. Flere butikker bør dog stadig have produktet på hylderne. Du kan finde nærmeste forhandler her
Kølende effekt
Led og muskler
Til udvortes brug

154,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Free Flex Gel er en kølende gel til led og muskler. Gelen plejer huden samtidig med at den lindrer i dybden og har en frisk duft af vintergrøn. Free Flex Gel kan supplere Free Flex produkternes effekt på led og lednære omgivelser.
Kan naturligvis også bruges som enkeltstående gel.

Produktet smøres direkte på det ømme eller irriterede led, cirka tre gange om dagen. Anvend højst 1,5 gram tre gange dagligt.

Pas på slimhinder og øjne. Hvis produktet kommer i øjnene, skylles grundigt med koldt vand og hvis ubehaget fortsætter, søg læge.

Free Flex Gel 100 ml

Mezina varenummer: 2409

Free Flex Gel er en gel, der hjælper mod ømme led og muskler. Smøres på i et tyndt lag en til tre gange om dagen.

Ingredienser:
Aqua, Alcohol, Menthol, Glycerin, Isopropyl Alcohol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 42051, Limonene, Eugenol.

Fremstillet for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anvend højst 1,5 gram tre gange dagligt.

Pas på slimhinder og øjne. Hvis produktet kommer i øjnene, skylles grundigt med koldt vand og hvis ubehaget fortsætter, søg læge.

Free_Flex_Gel_WEB_2000x2000px_020222_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Free Flex Gel
Free Flex Gel er en kølende gel til led og muskler. Gelen plejer huden samtidig med at den lindrer i dybden og har en dejlig frisk duft af vintergrøn. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #FreeFlex
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.