Brands

Vores brands

Hos Mezina forhandler vi vores egne produkter og har gjort det i flere årtier. Vi er stolte af vores brand, som vi ved, at forbrugerne kan lide, stoler på og støtter. Det er det bedste og mest holdbare aktiv, en virksomhed kan have. Værdien af Mezina-brandet lever derfor dybt i forbrugernes bevidsthed.

Men det er ikke kun vores eget brand, vi forhandler hos Mezina. Vi samarbejder nemlig også med de to brands Bach og Salus Haus og har gjort det i mange år. Vi sætter stor pris på samarbejdet og ved, at de tre brands tilsammen giver det allerbedste udgangspunkt for forbrugerne. 

Herunder kan du læse mere om alle tre brands og se, hvilke produkter der er i sortiment.

Mezina A/S er en 100 % danskejet virksomhed, der har haft din sundhed som hjertesag siden 1983. Derfor har vi kunne tilbyde kosttilskud og naturlægemidler fra vores eget brand i mange år.

Lige siden vores opstart har vi været en af Danmarks største helsekostleverandører. For hos Mezina har vi grundlæggende én passion, og det er at levere kosttilskud og naturlægemidler, som hjælper folk til en bedre sundhed og større livskvalitet.


Læs mere om Mezina her.

Bachs historie går mange år tilbage – faktisk helt tilbage til 1930’erne, hvor Dr. Edward Bach udviklede en homøopatisk behandlingsform ud fra den ideologi, at det sunde helbred starter med en følelsesmæssig balance.
Bach udviklede 38 blomsterremedier fra vildvoksende blomster og planter fra sin egen have i Mount Wernon. Alle 38 blomsterremedier har hver deres fokuspunkt og unikke egenskaber.
Det gør, at blomsterremedierne kan blandes og sammensættes på vidt forskellige måder, så de passer til ethvert behov.

Læs mere om Bach her.

Salus Haus er en virksomhed, der udvikler kosttilskud og kvalitetsprodukter til hele familien.

Salus Haus er noget helt særligt grundet deres rene, naturlige ingredienser kombineret med vitaminer og mineraler.

Salus Haus’ produktsortiment har vokset sig stort siden sin opstart, og i dag består deres sortiment både af tabletter, eliksirer og tonics – bl.a. deres populære jerntilskud Floradix® Kräuterblut®.


Læs mere om Salus her.

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.