NATULAX – 360 GRAM

MED CIKORIEINULIN FOR EN NORMAL TARMFUNKTION VIA HYPPIGERE AFFØRING

12 gram cikorieinulin bidrager til en normal tarmfunktion via hyppigere afføring. Natulax indeholder det naturlige stof cikorieinulin – Inulin øger mængden af de positive bifidobakterier i tyktarmen. Tarmindholdet kommer til at fylde lidt mere, og det virker stimulerende på peristaltikken. Når tarmfunktionen fungerer normalt, øges afføringshyppigheden og dermed afhjælpes træg mave. Natulax har en let sødlig smag.
Fordøjelsen
Tarmfunktion
Til træg mave

189,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Fordøjelsen spiller en stor rolle for vores velbefindende. Hvis vores mave ikke fungerer, retter vi hurtigt vores fokus mod de gener og uregelmæssigheder som fordøjelsen medfører. Kost og motion, kan have en positiv indvirkning på fordøjelsessystemet, men det er bare ikke altid nok.

Ofte er det ældre eller gravide, der oplever gener med træg mave, men alle kan komme ud for, at der er perioder, hvor tarmsystemet ikke fungerer optimalt.

Natulax indeholder cikorieinulin – inulin er en fiber, der findes i planter, bl.a. i cikorierod. Inulin passerer tyndtarmen stort set ufordøjet og kommer frem til tyktarmen, hvor det kan tjene som ernæring for de eksisterende lacto- og bifidobakterier. Dermed bidrager det til, at mængden af disse bakterier i tarmen øges og samtidig bliver der mindre plads til eventuelle uønskede bakterier.

Det er vigtigt at mængden af “de gode” bakterier i tarmen øges eller opretholdes. Tarmsystemet indeholder omkring 500 forskellige bakteriearter. De fleste bakteriearter er gavnlige eller uskadelige og tjener til at opretholde balancen i bakteriefloraen.

Natulax er et helt fint pulver med en let sødlig smag. Natulax kan opløses i vand og drikkes eller drysses over morgenmadsprodukter som yoghurt m.v., og det afgiver ingen form for bismag.

Hvad kan du ellers gøre for at undgå træg mave?

  • Spis en fiberrig kost
  • Dyrk motion – når du dyrker motion, motionerer du også din tarm
  • Gå på toilettet når du føler at du skal – undertrykker du trangen kan det have en negativ indflydelse på din fordøjelse
  • Lær evt. øvelser for bækkenbunden
  • Regelmæssige morgenrutiner

Natulax, præbiotisk kosttilskud 1 mdr. forbrug / 360 g

Mezina varenummer: 3150

Indhold pr. daglig dosis:
12 gram inulin

Ingredienser: 
Naturlig cikorieinulin (Cichorium intybus L)

Opbevaring:
Opbevares ved tørt, beskyttet mod lys og varme. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstillet for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis: 12 gram (Ca. 20 ml eller en spiseskefuld)

Natulax kan drysses over yoghurt eller anden morgenmad. Pulveret kan også hældes i et glas vand og opløses ved let omrøring. Natulax har en let sødlig smag.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en sund livsstil.

Natulax_360g_WEB_2000x2000px_200922_NYHED_2
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Natulax
12 gram cikorieinulin bidrager til en normal tarmfunktion via hyppigere afføring. Cikorieinulin der øger mængden af de positive bifidobakterier i tyktarmen. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Natulax
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.