Velkommen til vores B2B univers

Forhandlere B2B

Mezinas forretningsmodel

Hos Mezina har vi en ekstraordinær viden om, hvilke råvarer der kan bidrage til et bedre liv og en større livskvalitet. Vi har et virkelig effektivt setup af nye produktudviklinger, en fleksibel, hurtig og justerbar drift, ligesom vi har vores egne strenge kvalitetsprocedurer i forbindelse med produktionsindkøb. Derudover har vi hos Mezina et bredt, internationalt netværk, eftersom vi henter vores råvarer internationalt, ligesom vi har personlig kontakt til grossister og detailhandlere primært i det nordiske marked.

Fokus på miljøet

Vi arbejder målrettet hen imod, at mindske vores aftryk på omgivelserne.
Baeredygtig emballage
Bæredygtig emballage

I en tid med fokus på bæredygtighed og genanvendelse leder mange forbrugere efter alternativer til plast. Bioplast og rPET-emballage er nogle af de alternativer, som vi tror på. Hos Mezina har vi stort fokus på bæredygtighed, og derfor introducerer vi løbende biobaseret samt genanvendt emballage fra ressourcer, der kan vokse på marken og fornys år efter år. Bioplast er et plastmateriale, der er baseret på biomasse frem for fossile ressourcer som fx olie og naturgas, mens rPET er produceret af genanvendt plastik og kan genanvendes igen og igen.

Flag,Of,Denmark,-,Dannebrog
Danskudviklede produkter

Vi finder inspiration i naturen, som er fuld af magi. Af den grund har vi et grundlæggende mål om, at der er harmoni i opfattelsen af, hvad produkter i vores branche skal kunne og den kvalitet, de skal have. Hos Mezina køber vi råvarer fra producenter, der har vist deres vilje og evne til at leve op til alle danske lovkrav om kvalitet og renhed. Vi fremstiller de fleste af vores produkter selv under farmaceutisk kontrol, men vi samarbejder også med en eksklusiv gruppe af leverandører med helt unikke produkter.

The,Scientist,Or,Doctor,Make,Herbal,Medicine,From,Herb,In
Naturlige ingredienser

Siden 1983 har vi hos Mezina arbejdet ud fra målsætningen om at tilbyde markedets bedste produkter, som er udviklet med respekt for de traditionelle metoder med brugen af planteingredienser, men med et klart syn på videnskabelige indsigter og trends. Vi fører en streng kontrol over, at de råvarer, vi bruger i vores egenproduktion, og de produkter, vi udvælger blandt andre leverandører, er af høj kvalitet. Derfor samarbejder vi udelukkende med producenter, som prioriterer netop topkvalitet. 

Udvikling af produkter

Hos Mezina mener vi, at det er lige så afgørende at følge med i den videnskabelige udvikling, som det er at gøre en dyd ud af markedsføring og reklame, når vi taler udvikling og salg af innovative produkter. Vi holder hele tiden øje med ny forskning inden for det videnskabelige område og bruger denne nye viden i udviklingen af nye, innovative kosttilskud og naturprodukter.

Det har altid været en central drivkraft for os at tilbyde ny viden og nye ingredienser til vores kunder, så snart noget nyt rør sig i branchen.

Private lable

Hos Mezina tilbyder vi jer at skille jer ud i branchen gennem vores private label, så I også kan tilbyde helsekost og kosttilskud til jeres kunder. Undervejs i processen bidrager vi med sparring og hjælp til alt fra konceptudvikling, grafisk emballagedesign til udvælgelse af unikke ingredienser og formuleringer.

Det er helt op til jer at vurdere, hvor I har særlig brug for rådgivning og sparring med jeres private label. En ting er dog sikkert, og det er, at jeres private label-produkter gennem Mezina er danskudviklede og har bæredygtigt emballage i form af enten bioplast og rPET-emballage.

Mezinas 4 kerneværdier betyder alt i produktionen af vores produkter

Tillid og respekt

Viser sig i forholdet til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi arbejder hen imod fælles målsætninger, hvor tillid og respekt er nøgleordene.

Dristighed

Viser sig i faglig nysgerrighed og i at finde nye og bedre veje. Vi fremmer viljen til innovation, fornyelse og forbedring.

Passion for kvalitet

Viser sig i produkter udviklet med respekt for de traditionelle metoder ved brugen af planteingredienser, men med et klart syn på videnskabelige indsigter og trends.

Kompetente og engagerede

Viser sig i vores team af eksperter, som hver dag arbejder for at imødekomme og skabe behov fra vores kunder.

Inhouse marketing

Sundheds- og skønhedsspørgsmål er alvorlige anliggender for vores forbrugere, og netop derfor er vores markedsføringseffektivitet afgørende for vores forretningsmodel.

Hos Mezina har vi et in-house marketing-setup, der er i stand til at mestre alle relevante marketingdiscipliner, herunder også et komplet private lable-koncept for mulige samarbejdspartnere.

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.