Trist, modløs eller nedtrykt?

Prøv Velzina
Naturlægemiddel

Hvad er Perikon?

Prikbladet perikon vokser vildt i naturen. Den kendetegnes ved sine smukke, duftende gule blomster og bliver også kaldet for Johannesurt. Når man gnider blomsten mellem fingrene fremkommer en flot røde farve.

Prikbladet perikon har traditionelt været brugt til at fremstille tonikum og kryddersnaps, så man kunne komme igennem vinterens mørke tid på grund af plantens aromatiske, krydrede smag og smukke røde farve. 

I dag bruges blomsten dog også til at fremstille naturlægemidlet Velzina, der kan hjælpe på tristhed, modløshed og nedtrykthed.

Perikon - naturlægemiddel eller kosttilskud

Blomsten perikon, der indeholder flere forskellige stoffer, som virker på humøret, kan købes som både kosttilskud og naturlægemiddel, men hvad er forskellen?

Naturlægemidler er altid godkendt af Lægemiddelstyrelsen og er beskrevet i detaljer. Hver kapsel indeholder præcist den samme mængde hypericin, som er det virksomme stof i perikon. Du får altså altid den samme mængde og du kan derfor bedre vedligeholde og styre sin behandling mod tristhed, modløshed og nedtrykthed.

Velzina kapslerne fra Mezina er et naturlægemiddel som er baseret på standardiseret ekstrakt fra lægeplanten prikbladet perikum.

Velzina har været på markedet siden 1992, og er et naturlægemiddel, der anvendes ved nedtrykthed, modløshed og tristhed. Velzina kan give en mærkbar effekt på kun få uger.

Naturlægemidlet Velzina, der er baseret på lægeplanten perikon, kan hjælpe ved:

Tristhed
Modløshed
Nedtrykthed

Hvad betyder standardiseret ekstrakt?

Velzinas kapsler, som anvendes ved nedtrykthed, modløshed og tristhed, er baseret på standardiseret ekstrakt fra lægeplanten prikbladet perikum. Men hvad betyder standardiseret egentlig?

Helt præcist betyder standardiseret, at du får den samme mængde aktive stof (hypericin) dagligt, altså pr. dagsdosis. Dermed opnår du også den samme virkning. På den måde bliver det lettere for dig at styre sin behandling mod tristhed, modløshed og nedtrykthed.

Vidste du at...

….det er vigtigt at du altid læser indlægssedlen omhyggeligt inden du starter med at anvende Velzina. Du kan finde indlægssedlen her
...Du kan tage Velzina på flere måder

Velzina er et naturlægemiddel mod nedtrykthed, modløshed og tristhed. Den fås som en kapsel lavet af gelatine. Hvis du ikke vil spise gelatinekapslen, eller måske har problemer med at sluge den, så kan du åbne kapslen, og indtage indholdet med en spiseskefuld yoghurt eller lignende. Dette kan f.eks være en god løsning hvis man er vegatar eller veganer.

...Velzina er kåret til årets produkt 2022

Hvert år, ved Helsam messen, er der prisuddeling til årets helsekostprodukter, bl.a. i kategorien Årets Produkt. Det er de danske helsekostbutikker, der kårer årets vindere ud fra positiv feedback fra kunderne, egne gode oplevelser med produkterne og et stabilt eller stigende salg i butikken. Mezina er meget stolte over at Velzina er vinder af årets produkt 2022.

...Velzina har lige fejret 30 års jubilæum

Velzina har været på markedet siden 1992, og er et naturlægemiddel, der anvendes ved nedtrykthed, modløshed og tristhed.

Velzina har hjulpet mange tusinder danskere og kan bl.a. give en mærkbar effekt på kun få uger.

Alle fordelene ved at vælge Velzina

Et naturlægemiddel i kapselform
Baseret på standardiseret ekstrakt
Godkendt af lægemiddelstyrrelsen
Mærkbar effekt på kun få uger

Spørgsmål fra en forbruger....

“…Velzina indeholder 143-333 mg ekstrakt af Perikon – Betyder det, at der ikke er samme mængde perikon i hver kapsel?”

Der er ikke den samme mængde perikon i hver kapsel, MEN der er altid den samme mængde aktivt stof i hver kapsel – nemlig 900 μg total-hypericin.

Prikbladet perikon er en urt og urter indeholder naturligt forskellige mængder virksomt stof – det kan komme an på hvor meget vand eller sol urterne har fået.

Med Velzina tager vi noget urt, tørre det og blender det og laver et ekstrakt af det pulveriserede urt. Så analyserer vi ekstraktet og doserer kapslerne alt efter hvor meget af det aktive stof der er i ekstraktet. Nogen gange har høsten været god og urterne indeholder meget af det aktive stof og så skal vi ikke bruge så meget ekstrakt for at få de 900 µg aktivt stof og andre gange har høsten været dårlig og der skal bruges mere urt for at opnå de 900 µg aktivt stof.

Der er ALTID den samme mængde aktivt stof i hver kapsel. Altid – anset hvor forskelligt mængde urt der er i kapslen. Det er derfor at Velzina er et naturlægemiddel og ikke et kosttilskud.

Velzinas humørbarometer

Følg din udvikling mod en gladere hverdag!

Når du får det bedre, kan det være svært at huske, hvor grå hverdagen var for få uger siden. Derfor har vi lavet en dagbog, humørbarometer, hvor du kan følge din egen udvikling mod en gladere hverdag. 

I hver pakke Velzina finder du dette humørbarometer. Du kan også downloade det her. Udfyld skemaet ved at sætte et kryds ud for hver dag. Kurven kan have udsving, men skal gerne følge en generel stigning. Hvis du ikke har opnået en effekt inden for 4-6 uger, bør du ikke fortsætte behandlingen.

Mezina har mange andre gode kosttilskud

ALGEOMEGA3 
100% vegetabilsk  Omega3

Den nye algeolie fra Mezina er baseret på mikroalger i stedet for fisk og er derfor et godt alternativ til fiskeolie. 

AlgeOmega3 er 100% vegetabilsk med højt indhold af DHA, og er derfor velegnet til vegetarer og veganere. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og syn.

FLORADIX® Kräuterblut
Mere energi og overskud

Floradix® Kräuterblut® er et kosttilskud med jern til dig der gerne vil mindske træthed og udmattelse – kan også anvendes som en kur for at få fyldt jerndepoterne op. Flydende jerntilskud med vitaminer, urteekstrakter og frugtsaftkoncentrater. Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse Produktet er vegetarisk – indeholder honning

Kolos Kalk og vitamin D
knogler og immunforsvar

Kolos – vigtigt tilskud af vitamin D og kalk, som begge har betydning for knoglerne. Vitamin D kan desuden være et godt tilskud for personer, der ikke får udnyttelse af solens stråler. Vitamin D og calcium bidrager til normale knogler og normal muskelfunktion. Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion.

Pligttekst: Læs altid indlægssedlen omhyggeligt inden du starter med at anvende Velzina. Indikationer: Naturlægemiddel ved nedtrykthed, modløshed og tristhed.
Bivirkninger: Lysfølsomhedsreaktioner i form af hudkløe og rødme af huden kan forekomme, fortrinsvis hos personer med lys hud. Særlige advarsler og forsigtighedsregler vedrørende brugen: Hvis der ikke opnås effekt indenfor 4-6 uger, bør behandlingen ikke fortsætte. Forsigtighed bør udvises ved samtidig indtagelse af perikon og andre lægemidler. Graviditet og amning: Kan ikke anbefales. Dosis (voksne): 1 kapsel dagligt. Ved særlige behov: 2 kapsler dagligt. Pakninger: 30 kapsler og 90 kapsler. Læs vejledningen på indlægssedlen omhyggeligt. MT nr. 6164598

Energi & overskud

Mave & fordøjelse

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.