SALUS MAGNESIUM – 250 ML

FLYDENDE MAGNESIUM MED SAFT FRA FRUGT OG URTER

Naturligt magnesiumtilskud (urte-magnesium-eliksir) som indeholder organisk bundet magnesium. Salus Magnesium er et kosttilskud til dig, som er på udkig efter et flydende og velsmagende magnesiumtilskud. Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion og til nervesystemets normale funktion. Desuden bidrager det til normale psykologiske funktioner f.eks. det at lære, huske og koncentrere sig. Produktet indeholder ikke alkohol, konserveringsmidler, kornsorter, farvestoffer eller mælkeprodukter. Produktet er vegetarisk – indeholder honning.
Energi og overskud
Muskelfunktion
Psykologisk funktion

159,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Salus Magnesium er et flydende magnesiumtilskud, som er nemt at indtage og kan hjælpe med at sikre indtagelse af tilstrækkeligt magnesium. Da magnesium allerede er opløst, optages det nemt fra fordøjelseskanalen i forhold til produkter i fast form. Produktet indeholder en kombination af magnesiumgluconat, og magnesiumhydrogencitrat, som er to organisk bundne magnesiumkilder.

Salus Magnesium er fremstillet med et minimum af forarbejdning – så tæt på naturen som muligt.
Urterne er udtrukket med vand, og der er kun anvendt pasteurisering, så produktet indeholder ikke alkohol eller andre konserveringsmidler og hovedparten af planterne i Salus produkterne er dyrket på Salus egen farm i Chile.

Magnesium er et livsvigtigt mineral, som har betydning for mange af kroppens funktioner. Magnesium er desuden en essentiel del af en normalt fungerende krop, så det er vigtigt, at du får magnesium nok.
Magnesium er et næringsstof og indgår i over 600 forskellige enzymer i kroppen. Desuden indgår mineralet i de processer, der frigør energi fra vores føde, og ikke mindst bidrager det til vedligeholdelsen af knogler og tænder, hvorfor man også finder over halvdelen af kroppens magnesium i knoglerne. Magnesium er ifølge alle autoriteter essentielt for nervetransmissionen og bl.a. derfor også for den korrekte funktion af muskulaturen.

Magnesium har i mange år været “lillebror” i forhold til calcium og vitamin D, når det drejer sig om vedligeholdelse af normale knogler. Ufortjent, viser det sig nu, hvor den Europæiske Fødevaresikkerheds Autoritet (EFSA) har gennemgået dokumentationen for magnesiums betydning for at vedligeholde en lang række fysiologiske processer i kroppen. Efter en grundig gennemgang af de foreliggende vidnesbyrd konkluderer EFSA blandt andet, at selv om magnesium ikke direkte indbygges i knoglevævet som calcium, vil et for lavt magnesiumindtag kunne påvirke knoglevævet og kan forstyrre calcium- og D-vitaminstofskiftet.

Det er muligt at få dækket behovet via en alsidig kost med rigeligt med grønne bladgrønsager, bælgfrugter og fuldkorn.

Salus Magnesium, kosttilskud 250 ml
Indeholder 14 – 25 daglige doser afhængigt af brugen.

Mezina varenummer 810

Næringsdeklaration/Børn 3-10 år dagsdosis 10 ml
Magnesium: 125 mg – 33%RI*

Næringsdeklaration/Voksne samt børn fra 11 år dagsdosis 17,5 ml
Magnesium: 219 mg – 59%RI*

* Referenceindtag for voksne (særlig RI for børn er ophævet)

Ingredienser: 
Blanding af frugtjuicekoncentrat (37 %): vand, ananas, pære, mango, abrikos, johannesbrødfrugt ekstrakt, citron, æble. Vandigt urteekstrakt (34 %) af: kamille blomst (Matricaria recutita, flos L.), fennikel frugt (Foeniculum vulgare, fructus Mill.), pomeransskal (Citrus aurantium, pericarpium L.), gulerod (Daucus carota, radix L.), spinat (Spinacia oleracea, folia L.), magnesiumglukonat, honning, di-magnesiumcitrat, naturlig aroma.

Opbevaring:
Uåbnet: Tørt ved stuetemperatur – helst under 25 ºC – eller køligt (frostfrit).
Åbnet: Da produktet er uden konserveringsmidler, anbefales det at opbevare flasken, stående opret, i køleskab, når man har taget den i brug og anvende indholdet inden for ca. 4 uger. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Producent:
SALUS Haus  ∙  83051 Bruckmühl / Tyskland  ∙  www.salus-haus.com

Eneforhandling for Danmark: 
Mezina A/S  ∙  Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis:
Voksne samt børn 11 år og opefter: 17,5 ml daglig før et måltid.
Børn 3 – 10 år: 10 ml dagligt.

Ryst flasken før brug. Brug det medfølgende målebæger. Drik ikke direkte af flasken.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en sund livsstil.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Salus_Magnesium_250ml_WEB_2000x2000px_030222_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Salus Magnesium
Magnesiumtilskud som indeholder organisk bundet magnesium der bidrager til en normal muskelfunktion og til nervesystemets normale funktion. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #SalusMagnesium
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.