Roseberry med tranebær, hibiscus og vitamin C

Roseberry-cover-Presse

Hjælp til normale urinveje

Roseberry tabletter indeholder en unik kombination af tranebær, hibiscus og vitamin C. Hibiscus bidrager til urinvejenes normale funktion.

Kosttilskuddet Roseberry fra helsekosten indeholder en kombination af tranebær kombineret med hibiscus, der bidrager til urinvejenes normale funktion, samt vitamin C, der bidrager til normalt immunforsvar. Roseberry tabletten indeholder: 

  • Hibiscus ekstrakt, som bidrager til urinvejenes normale funktion – en af kroppens måder at skille sig af med overflødige stoffer.
  • Tranebærekstrakt med et højt og koncentreret indhold af Pro-Antho-Cyanidiner (PAC). Tranebær er ideel i kombination med hibiscus.
  • Vitamin C bidrager til immunsystemets normale funktion. Hvis immunforsvaret er belastet har kroppen sværere ved at modstå udefrakommende negative påvirkninger.

Du kan selv støtte op om den naturlige rensefunktion ved at drikke rigeligt med vand om dagen, så urinvejene bliver skyllet grundigt igennem. 

Hvordan bruger du Roseberry?
Den daglige dosis er 2-3 tabletter før sengetid. Roseberry tabletter er udelukkende fremstillet af plantemateriale og kan derfor anvendes af vegetarer/veganere.

Roseberry tabletter findes med 90 og 180 tabletter og kan købes, hvor du normalt køber helsekost.

Vejl. udsalgspris Roseberry 90 tabl. kr. 184,00 og 180 tabl. kr. 314,50.

PRESSEMEDDELSE: Esbjerg, Marts 2022

 
Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.