Kvinder ønsker at leve livet uden begrænsninger – også i overgangsalderen

Senior,Mother,Sitting,In,Cafe,Bar,Or,Restaurant,With,Her

Rødkløver og salvie er effektive LEDSAGERE for den modne kvinde

Måske har du allerede hørt om rødkløver og denne smukke plantes evne til at bidrage med at reducere rastløshed og irritabilitet – men ved du også, at rødkløver kan mindske svedtendensen?

Salvie er en anden plante, ofte kendt fra madlavningen, som desuden er en fin medspiller for den modne kvinde, da salvie kan reducere gener fra hede- og svedeture, fremme et måske ønsket vægttab og regulere hormonbalancen.

  • Overgangsalderen er en naturlig fase i kvinders liv
  • Planteekstrakter kan hjælpe mange
  • Salvie kan bidrage til at dæmpe svedtendens
  • Rødkløver kan hjælpe med hedeture, rastløshed og irritabilitet

Overgangsalderen er en naturlig periode i livet hvor mængden af kvindelige kønshormoner, østrogen og progesteron falder. Danske kvinder er i gennemsnit 52 år, når de oplever deres sidste menstruation. Hedeture, humørsvingninger, træthed, rastløshed eller irritabilitet kan udfordre den enkelte kvinde. Hårpragt og vægtøgning er andre sider, der vil kræve opmærksomhed fra sund livsstil. Det kan for nogle være en udfordring at fastholde humør og aktiviteter.

 At finde balancen i kroppen både fysisk og mentalt fra 50+ alderen kan være udfordrende, men naturen tilbyder flere gode medspillere for den modne kvinde, som du har fordel af at kende. At leve livet lige netop, som du ønsker det, varierer naturligvis fra kvinde til kvinde. Om det er at fortsætte som familiens friske midtpunkt med overskud og initiativ for børn og børnebørn, stor arbejdsglæde på jobbet, sportslige eller kunstneriske sider af livet, som du fortsat vil yde og nyde. Lad ikke overgangen stå i vejen – men vise vejen fremad i livet og brug naturens planter på vejen. 

Effektiv ledsager til kvinder midt i livet – Chello Forte
Chello Forte er kosttilskud til kvinder i overgangsalderen og har en særlig fokus på at afhjælpe svedtendensen. Chello Forte er primært baseret på salvie, som har været kendt og anvendt til dette formål gennem årtier. Effekten kan være færre hedeture/episoder med nattesved og/eller lavere intensitet.

Chello Forte indeholder også sojaekstrakt, med indhold af isoflavoner 40 mg pr. tablet – og rødkløverekstrakt med isoflavoner 4 mg pr. tablet. Produktet indeholder også Vitamin B6, som bidrager til regulering af hormonaktiviteten og til at mindske træthed og udmattelse.

Den daglige dosis de første 2-4 uger er to tabletter dagligt. Herefter en tablet dagligt.

Chello Forte købes hvor du plejer at købe helsekost 

Vejl. udsalgspris Chello Forte 60 tabl. kr. 199,00 og 120 tabl. kr. 346,00.

 

PRESSEMEDDELSE: Esbjerg, Marts 2022

 
Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.