LIPINORM A-800 – 180 TABLETTER

UNIK KOMBINATION AF ARTISKOK, RØD GÆR-RIS, THIAMIN OG OLIVEN

Med ingredienser der hjælper til et normalt niveau af blodlipider og hjertefunktion. Artiskok bidrager til at sænke blodets indhold af lipider (kolesterol og fedt). 2,85 mg Monacolin K – Rød gær-ris. Thiamin der bidrager til en normal hjertefunktion. 2 tabletter dagligt (3 måneds forbrug)
Fedtindhold i blodet
Hjertefunktion
Kolesterol

379,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

ER DIT KOLESTEROLTAL NORMALT?
Kolesteroltallet udgøres af indholdet i blodet af forskellige stoffer, som indeholder fedt, protein og kolesterol i varierende mængder – såkaldte lipoproteiner (LDL, HDL og triglycerider). Lipoproteinerne transporterer fedt og kolesterol rundt i kroppen via blodkredsløbet.
Størstedelen af alle voksne kender vigtigheden af et normalt kolesterolniveau. Typisk stiger kolesterolindholdet i blodet med alderen, men ved at vælge sunde kost- og motionsvaner kan man selv gøre meget for at holde kolesterolniveauet i blodet normalt.

LIPINORM A-800 – NORMALT KOLESTEROLNIVEAU OG HJERTEFUNKTION
Hvis din læge alligevel mener, at du skal passe på, kan Lipinorm A-800 være et godt “førstevalg” til at supplere de andre gode vaner, som forbedrer og bibeholder et godt helbred.

Lipinorm A-800 er et kosttilskud og en naturlig hjælp til dig der gerne vil bevare et normalt niveau af fedtstoffer i blodet (kolesterol og triglycerider). Lipinorm A-800 indeholder artiskok, som bidrager til at vedligeholde et normalt fedtindhold i blodet eller ligefrem sænke det, rød gær-ris med 2,85 mg Monacolin K, thiamin (Vitamin B1) der bidrager til en normal hjertefunktion samt oliven (frugt).

HVEM KAN HAVE GAVN AF LIPINORM A-800?
Lipinorm A-800 er til dig der måske har fået en “løftet pegefinger” omkring dit kredsløb – måske du har fået at vide at det er en god idé at tabe dig nogle kilo, lægge kosten om til mere groft og grønt, spise mindre kød og mættet fedt og samtidig dyrke mere motion. Her du med fordel supplerer med Lipinorm A-800 som bl.a. indeholder artiskok der bidrager til at sænke og vedligeholde et normalt fedtindhold i blodet.

HVAD ER ET NORMALT KOLESTEROLNIVEAU?
Der er en bred spredning i kolesterolniveauet hos sunde og raske danskere – og alt efter om du er kvinde eller mand. F.eks. ligger de fleste kvinder i alderen 40-50 år indenfor 4,0 – 7,3 mmol/l og for mænd ligger niveauet mellem 4,0 – 7,7 mmol/l. Grænsen for mænd ligger altså lidt højere end hos kvinder. Det er især, hvis et højt kolesteroltal følges af højt blodtryk, overvægt og måske andre risikofaktorer, at du bliver anbefalet at gøre noget aktivt ved det.

Lipinorm A-800, kosttilskud 180 tabletter / 128 gram

Mezina varenummer: 3143

Indhold pr. dagsdosis (2 tabl.):
Rød gær-ris (Monacolin K 2,85 mg): 95 mg
Artiskok (blad) 800 mg – ekstrakt svarende til ca.: 5200 mg
Ekstrakt af oliven (frugt): 25 mg

Næringsstoffer:
Thiamin (vitamin B1): 0,55 mg – 50% RI***

***% af referenceindtag

Ingredienser: 
Ekstrakt af artiskokblad (Cynara scolymus L), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, siliciumdioxid, tværbunden cellulosegummi, magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), rød gær-ris (Monascus purpureus Went), ekstrakt af oliven (frugt) (Olea europaea L), overfladebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, thiaminmononitrat, og fugtighedsbevarende middel: glycerol (vegetabilsk).

Opbevaring: 
Opbevares ved stuetemperatur, tørt og beskyttet mod lys. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Lipinorm A-800 indeholder planteekstrakter, så farveforskelle på tabletterne kan forekomme.

Fremstillet for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis: 2 tablet dagligt. 
Tabletterne synkes hele, sammen med et glas vand.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en sund livsstil.

Dagsdosis af monacoliner bør ikke overskride 3 mg. Bør ikke indtages af gravide, eller ammende kvinder, børn under 18 år eller voksne over 70 år. Rådfør dig med en læge om indtagelse af dette produkt, hvis du oplever sundhedsproblemer af nogen art. Bør ikke indtages, hvis du tager kolesterolsænkende medicin, eller andre produkter, der indeholder rød gær-ris.

Lipinorm_A-800_90tabl_WEB_2000x2000px_020222_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Lipinorm A-800
Kosttilskud med artiskok der bidrager til at sænke blodets indhold af lipider (kolesterol og fedt), 2,85 mg Monacolin K – Rød gær-ris og Thiamin. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #LipinormA800
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.