FLORADIX® KRÄUTERBLUT® – 500 ML

FLYDENDE JERNTILSKUD MED VITAMINER

Floradix® Kräuterblut® er et kosttilskud med jern til dig der gerne vil mindske træthed og udmattelse – kan også anvendes som en kur for at få fyldt jerndepoterne op. Flydende jerntilskud med vitaminer, urteekstrakter og frugtsaftkoncentrater. Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Produktet er vegetarisk – indeholder honning. 20 ml. dagligt.
Energi og overskud
Immunforsvar
Kognitiv funktion

244,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

ER DU TRÆT AF AT VÆRE TRÆT?

Sandsynligheden for, at du er en af dem, der kender problemet, er ret stort. At være i underskud af jern kan give forskellige symptomer – bl.a. træthed og manglende overskud. Når man ved, hvor stor betydning jern har for kroppens funktion, så forstår man bedre, hvorfor det er så vigtigt, at kroppen er velforsynet med jern.

Jern har stor betydning for de røde blodlegemer og ilttransporten rundt i kroppen. Men ud over det har jern også særlig stor indvirkning på andre dele af kroppens funktioner – bl.a. evnen til at lære, huske og forstå – den såkaldte kognitive funktion – måske særlig vigtigt hos børn og unge i voksealderen. Kvinder i den fødedygtige alder kan også have brug for et ekstra tilskud. Hver måned mistes der jern i forbindelse med menstruation.

FLORADIX KRÄUTERBLUT – JERNTILSKUD

Floradix® Kräuterblut® er et jerntilskud, der gennem årtier har været et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark. Ofte stifter kvinder bekendtskab med Floradix® Kräuterblut® i forbindelse med graviditet og fortsætter derefter med produktet som kur et par gange om året. Årsagen til, at Floradix® Kräuterblut® virker så godt, skal findes i den helt særlige sammensætning med syrlige frugtsafter og vitamin C, der fremmer optagelsen af jern, samt urter, der virker mildt på maven, kombineret med indholdet af organisk bundet jern i en velsmagende flydende form. Den naturlige og behagelige smag kommer udelukkende fra de naturlige ingredienser fra bl.a. blomster, frugter og bær.

Floradix® Kräuterblut® findes også i varianterne: 250 ml og tabletform – 50 stk. som indeholder folsyre.

Jern bidrager bl.a.  til:

  • at mindske træthed og udmattelse
  • en normal kognitiv funktion
  • til et normalt energistofskifte
  • normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin
  • ​normal ilttransport i kroppen
  • immunsystemets normale funktion

Indeholder fennikel, der kan hjælpe ved oppustethed og røllike, hibiscus og kvan der fremmer og understøtter din fordøjelse. Hibiscus kan også hjælpe med at give velvære i maven.

*Hvis unormal træthed varer ved og jerntilskud ikke hjælper, kan der være god grund til at søge læge for at finde årsagen.

Floradix® Kräuterblut®, kosttilskud – 500  ml

Mezina varenummer 801

Indhold pr. dagsdosis:
Næringsstoffer: Børn 10 ml.
Vitamin C: 10 ml – 8 mg / 10% af RI*
Thiamin (B1): 10 ml – 0,7 mg / 64% af RI*
Riboflavin (B2): 10 ml – 0,8 mg / 57% af RI*
Vitamin B6: 10 ml – 0,75 mg / 54% af RI*
Vitamin B12: 10 ml – 1 μg / 40% af RI*
Jern: 10 ml – 10 mg / 71% af RI*

Indhold pr. dagsdosis:
Næringsstoffer: Voksne samt børn fra 11 år 20 ml.
Vitamin C: 20 ml – 16 mg /20% af RI*
Thiamin (B1): 20 ml – 1,4 mg /127% af RI*
Riboflavin (B2): 20 ml – 1,6 mg /114% af RI*
Vitamin B6: 20 ml – 1,5 mg /107% af RI*
Vitamin B12: 10 ml – 2 μg / 80% af RI*
Jern: 10 ml – 20 mg / 143% af RI*
* Referenceindtag for voksne (særlig RI for børn er ophævet)

Ingredienser:
Vandigt urteekstrakt 67 % af: Brændenælde (Urtica dioica, folia L.), spinat (Spinacia oleracea, folia L), kvikgræs rodstængel (Agropyron repens, rhizom L), kvanrod (Angelica archangelica, radix L), røllike (Achillea millefolium, herba L), fennikelfrugt (Foeniculum vulgare, fructus Mill), gulerod (Daucus carota, radix L.) hvedekim (Triticum aestivum, germen L) brunalger (Macrocystis pyrifera, thallus L), hibiscusblomst (Hibiscus sabdariffa, flos L), agerpakkerok (Equisetum arvense, herba L.), pommerans skal (Citrus aurantium, pericarpium L.), malurt (Artemisia absinthum, herba L), kaskarille (Croton eluteria, cortex L).
Blanding af frugtsaftkoncentrater (14,2 %) af: Drue, solbærsaft, brombær, pære, kirsebær, appelsin, rødbede, johannesbrødfrugt ekstrakt, vand, citron, æble, honning, druesukker, fruktosesirup, vandigt hybenfrugtekstrat (Rosa canina L) med 4 % vitamin C, hvedekimekstrakt, gærekstrakt, jernglukonat, naturlige aromaer, vitamin C (L-ascorbinsyre), vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), thiamin (thiaminhydrochlorid), riboflavin (riboflavin-5´-phosphat, natrium), vitamin B12 (cyanocobalamin).

Opbevaring:
Uåben: Tørt ved stuetemperatur – helst under 25 ºC – eller køligt (frostfrit).
Åben: Da produktet er uden konserveringsmidler anbefales det at opbevare flasken, stående opret, i køleskab, når man har taget den i brug og anvende indholdet inden for ca. 4 uger.
Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstiller:
SALUS Haus, 83052 Bruckmühl / Tyskland, www.salus-haus.com

Eneforhandler for Danmark:
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis:
Voksne samt børn over 11 år og opefter:
20 ml, ca. 30 minutter før morgen eller aftenmåltidet.
Børn 3 – 10 år: 10 ml, ca. 30 minutter før morgen eller aftenmåltidet.

Optages bedst, hvis du ikke indtager kaffe, the eller mælkeprodukter 1 time før og efter du har taget det.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en varieret kost og en sund livsstil.

Floradix_Kräuterblut_250ml_WEB_2000x2000px_030122_5
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Floradix Kräuterblut
Flydende jerntilskud med vitaminer, urteekstrakter og frugtsaftkoncentrater. Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #FloradixKräuterblut
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.